I morgon söndag den 6/9 har de satt in en extra föreställning med showen ”Stånk Tommys 50-årsfest” klockan 15.00 där hela intäkten oavkortat går till de behövande vid Medelhavet.

– Jag blev så illa berörd nu i veckan när det började komma ut bilder på barn som spolades upp på stränderna att jag kände att vi är bara tvungna att göra något, berättar Christer Johansson, en av upphovsmännen till succén Småstadsliv.

När han presenterade sin idé för killarna bakom Svenska Smaker så var de inte sena att haka på.
– Det var inte var någon tvekan när vi fick frågan, säger Klas Palm, en av arrangörerna. När man ser bilderna rulla på TV och internet blir man oerhört illa berörd. Här lever vi i vår skyddade värld och kan inte på långa vägar sätta oss in i vilka helvetes kval dessa människor ställs inför. Nu har vi genom det här samarbetet möjlighet att göra en konkret insats som kommer underlätta lite för dessa människor. Det känns mycket bra.

Biljettleverantören Tickster AB är också med på tåget och skänker sin komission till de behövande. Det släpps 350 stycken biljetter till priset av 350:-. Biljetter beställer man på http://www.tickster.com. Sök på Svenska Smaker.

Nu hoppas vi att flera artister hakar på detta och ger en del av sina intäkter till de nödställda hälsar Christer. Vår del blir förstås en försvinnande liten del i det stora hela. Men ju fler vi är som kan skänka en slant, desto fler är det som får hjälp.

På bilden från vänster: Klas Palm, Christer Johansson och Fredrik Cednert, arrangör.

Öppentider för mässan
Lördag 11:00-18:00
Söndag 11:00-16:00

Småstadliv show
Fredag kl. 20.00 (Slutsålt)
Lördag kl. 18.00 (Slutsålt)
Extraföreställning till förmån för flyktingar vid Medelhavet: kl. 15.00

Biljettpriser
Dagsbiljett 100:-
Två dagars Lör-sön 150:-
Hel helg 200:-
Provsmakningshäfte 100:-

http://www.tickster.com/sv/events/a59tcrg0809cjbl/2015-09-05/svenska-smaker

För mer information kontakta
Fredrik Cednert
Svenska Smaker
0704-718953
fredrik@svenskasmaker.nu

http://www.svenskasmaker.nu
http://www.facebook.com/svenskasmaker
https://instagram.com/svenskasmaker