Skärgårdscampen kommer att hållas under ledning av bland annat Åsa Lemberg, licensierad personlig tränare från Söderhamn. Per Johansson, stjärnkocken och krögaren på Växbo Krog, står för maten. En unik kombination av träning, hälsa, natur samt god mat med lokal förankring.

- Att träna och inspireras tillsammans, utmanas att prova nya träningsformer och samtidigt njuta av god mat i en unik skärgårds miljö, det kan vi inte vara ensamma om att gilla! säger Marie Emilsson, en av initiativtagarna till Skärgårdscamp tillsammans med Åsa Lemberg.

- Här har man chans att prova på TRX Outdoor, Bootcamp, Beach H.I.T, Funktionell Cirkelträning, Stand Up Paddleboard samt Kitesufring. En workshop i mål och motivation kommer också att hållas säger Åsa Lemberg.

PULSTRÄNING startades 2012 av Åsa Lemberg som är lic. personlig tränare, löpcoach och GIH utbildad idrottslärare med inriktning psykologi. Pulsträning erbjuder olika träningsformer utomhus och inomhus ex. gruppträning, personlig träning och friskvård.

Mer information om Skärgårdscamp samt hur du anmäler dig finns på http://www.pulstraning.nu

OM STORJUNGFRUN
Storjungfrun är en ö som ligger längst ut I Söderhamns Skärgård, 12 nautiska mil sydost om Söderhamn och som erbjuder en härlig natur, med en blandning av stränder, skog, klippor, sten, fina trailstigar mm. Storjungfrun är den största av de 500 öarna i Söderhamns kommun och är en gåva från Gustav II Adolf som i samband med överlämnandet av stadsprivilegierna den 7 september 1620 också överlät Storjungfrun och de övriga öarna från staten till Söderhamns kommun. Storjungfruns historia är lång och spännande med fornlämningar, hamnar, fyr, kapell och skeppsvrak.