För dem som ännu inte hunnit ta del av Gävles egen Las Vegas-show i miniatyrformat avslutar man med ett dundererbjudande:
2-rättersmeny inkl show & entré till nattklubb endast 445:-, ordinarie pris 595:-.

– Vi vill bjuda till lite extra nu när det är sista showkvällen, berättar Henrik Sundström, artist och den som producerat showen. Så det här är ju ett kanontillfälle för firmafester och dylikt somsommaravslutning eller ta med dig dina vänner, bekanta, familjen, företaget, grannen eller sambon & upplev massor utav sång, dans, komik och god mat!
Det här har varit en fantastisk tid med grymt bra respons från gästerna som kväll efter kväll säger att det är det bästa dom upplevt, Många av gästerna har varit på både Wallmans och Golden Hits innan, men Hits For You är bättre än de bägge säger de flesta. Tanken då jag producerade showen var att få ett brett urval av nya som gamla låtar, massor av komik, dans och interaktion med publiken. Förhoppningen var att showen skulle bli både lyckad och omtyckt och resultatet och den feedback vi fått var ännu bättre än väntat.

Hotellet får redan nu in ett flertal förfrågningar om höstens program och visst diskuteras det i kulisserna.
– Henrik har gjort ett grymt uppskattat jobb med både den här produktionen och även förra säsongens "Jump for Joy", säger Lotta Wolff, restaurangchef. Visst skulle det vara kul med en uppföljning inte minst när vi nu gjort i ordning lokalerna med ljud och ljus i absolut toppklass. Det är några konstellationer som har hört av sig men visst vore det kul med en uppföljning om Henrik & Co kan toppa den här föreställningen.

För mer information:

Lotta Wolff
Restaurant manager
072-204 69 04

Henrik Sundström
Artist & Showproducent
070-724 42 20

http://www.hotelcity.nu