– Riksbyggen Gävleborg ser i och med medlemskapet i effect plus+ möjligheten att få träffa andra företagare och nätverka, skapa relationer och få ”inputt” på önskemål och behov. Men även få möjlighet att visa på vad vi kan erbjuda både företag och privatkunder gällande förvaltning av bostäder, fastigheter och lokaler, säger Anna Axelsson Lundberg, marknadsområdeschef Gävleborg

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar attraktiva boendemiljöer främst i nyproduktion. Vi är en av Sveriges största fastighetsförvaltare, med bostadsrättsföreningar, kommersiella- och offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet, och vi verkar tillsammans med våra kunder, förtroendevalda, engagerade medarbetare och våra boende. Riksbyggens verksamhet präglas av kvalitet, service och miljömedvetenhet. Vårt mål är att finnas med under hela processen, från det att fastigheten byggs till den löpande förvaltningen och på så sätt skapa attraktiva och trygga boendemiljöer.

Bra fastighetsförvaltning tar inte bara hänsyn till huset utan även till verksamheten och människorna. Oavsett vad fastigheten används till – att bo, handla, äta eller parkera, födas eller bli gammal i – måste den tas om hand för att kunna användas på rätt sätt. Riksbyggen jobbar med fastigheter och människor i hela Sverige, och hjälper bland annat till med daglig drift och skötsel, energioptimering, teknisk förvaltning, ombyggnadsprojekt, ekonomisk förvaltning och redovisning – samt att sätta upp ”vårgardiner”.


Vill du veta mera: http://www.riksbyggen.se

Om affärsnätverket effect plus+
effect plus+ har sitt säte i Gävle och är ett affärsnätverk som är öppet för företag, organisationer och föreningar i och med kopplingar till Gävleregionen.
Syftet med effect plus+ är att förbättra näringslivsklimatet i regionen, främja affärer mellan medlemmarna samt att de skall utvecklas och få nya kunskaper inom affärmannaskap, kommunikation och relationsmarknadsföring.

Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang, erbjudanden och videos - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
http://www.effectmagasinet.se