– Vi hjälper även till med andra göromål som kan tänkas uppstå i samband med en klassisk vårstädning, hälsar Alexander Nyberg, sektionschef på Ragn-Sells i Gävle.

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. De samlar in, behandlar och återvinner avfall från såväl företag som organisationer och hushåll över hela Sverige. Företaget har en mycket stark miljöprofil och arbetar aktivt för miljön med hållbara och ansvarsfulla lösningar, bland annat vid sina så kallade kretsloppsanläggningar.

Ragn-Sells i Gävle har som ett led i detta arbete valt att erbjuda sina tjänster till stadens bostadsrättsföreningar i en vårkampanj. Erbjudandet innefattar sju dagars hyra av container, transport till och från kunden samt avfallshantering, antingen av blandat avfall eller renodlat park- och trädgårdsavfall, till ett fast pris.

I samband med vårstädningen upptäcks ofta andra problem som behöver åtgärdas, i bland akut.
– Det kan handla om ett avloppsstopp som behöver lösas eller en oljeavskiljare som behöver tömmas, och då hjälper vi självklart till även med detta, säger Alexander Nyberg.

Bildtext: Ragn-Sells hjälper till med vårstädningen.

För mer information kontakta Ragn-Sells:
026-400 41 00
http://www.ragnsells.se