– Lanseringen av bloggen är ett sätt för oss på PwC att ge företagarna lite hjälp och stöd i vardagen, både de som idag driver företag och de som håller på att starta ett säger Pär Konradsson, Auktoriserad revisor på PwC i Gävle. Vi vill att fler företagare ska hitta oss online genom att vi delar med oss av vår kompetens och profilerar våra specialister och PwC som experter.

Några av de tips som du som företagare kan ta del av på bloggen är bl.a ”5 saker att tänka på när du väljer bokföringsprogram” och ”5 vanliga fällor för dig som är nyföretagare!”
Läs artiklarna på bloggen här
http://blogg.pwc.se/foretagarbloggen


PwC Sverige är marknadsledande inom revision, redovisning, skatt- och affärsrådgivning med 3 800 medarbetare och 100 kontor runt om i landet. Med erfarenhet och unik branschkunskap utvecklar PwC värden för 60 000 kunder vilka utgörs av globala företag, svenska storföretag och organisationer, mindre och medelstora, främst lokala företag samt den offentliga sektorn.

PwC Sverige drivs som en självständig och oberoende juridisk enhet och ingår i det globala nätverket PwC och delar där kunskaper, erfarenheter och lösningar med 184 000 medarbetare i 157 länder för att utveckla nya perspektiv och praktiska råd.

PwC Sverige erbjuder tjänster inom bl.a följande affärsområden:
Revision
Redovisning
Skatt
Corporate Finance
Consulting
Riskhantering
HR-rådgivning
Utbildning


För mer information kontakta:
Pär Konradsson
PwC Gävle,
010-212 75 28
paer.konradsson@se.pwc.com