Nypremiär ikväll för ”Alla kan äta julbord”. Föreställningen engagerar, generar och underhåller varvat med underbar livemusik av Julia Frej. Här sammanfattar Lotta Lundgren och Erik Haag de senaste tusen åren av julbordsarkeologi i en kombination av guidad julbordsvisning och gruppterapi. Du kommer få en helt annan syn på sillen, dopp i grytan och andra traditionella rätter som julbordet består av.

Kvällen guidas av Lotta Lundgren och Erik Haag, genom en gastronomisk resa fylld av svensk historia och måltidskultur och är ingen julshow, det är en julbordsföreställning, en intensivkurs i julbordsätandets sköna konst; en lika underhållande som gastronomisk helhetsupplevelse som sätter samman maten på tallriken med insikter om vad ett julbord är, hur det ska ätas och varför det har en så central plats i vår matkultur och våra liv. Livemusik och ja, det blir en del naket också.

-Äntligen Härliga underbara västkusten, jag längtar och ser fram emot att komma tillbaka till min vackra hemstad Göteborg. I årets föreställning blir det extra av allt, vi gräver djupare än någonsin, allt finslipas i detta nu, det blir flertalet nya överraskningar, vi ska ha det jätteroligt tillsammans och det blir lärande med mat och livemusik - en helkväll, säger Lotta Lundgren.

Föreställningen ”Alla kan äta julbord” spelas torsdagar, fredagar och lördagar fram till den 2 december på Kajskjul 8 i Göteborg.

Biljetter via http://www.kajskjul8.se, telefon 031-10 75 50 eller mail: bokning@kajskjul8.se

Om Kajskjul 8: Över 20 år med vågskvalp och storstadspuls, shower och event. En modern arena i en historisk byggnad. Vi har bjudit på underhållning, föreställningar, krogshower och event i över tjugo år. Det är ett föränderligt hus där vi förenar upplevelser med matlagning av hög klass..

Presskontakt: Rickard Werecki pr@werecki.com Werecki Promotion Company http://www.werecki.com