Hits For You ligger i gamla Stadshypoteket på Nygatan 18 i centrala Gävle och hette tidigare Bankhuset och dessförinnan Goya. Premiär bli det fredagen den 28 augusti.
– Det här kommer att bli något som inte funnits i Gävleborg tidigare, säger Henrik. Konceptet bygger på showen Hits For You. Det blir alltså en showrestaurang men som även har diskotek, karaoke och pianobar.

Det har rustats och byggts om rejält i lokalerna under sommaren med bl.a en stor scen där den nya showen kommer att spelas torsdag till lördag. I ensemblen ingår förutom Henrik sedan tidigare Maria Doverud och nu även Anna Lidman som bl.a. varit musikalstjärna i Queens ”We will rock you” samt deltagit i Melodifestivalen.
– Det känns otroligt roligt att få medverka från grunden i en sån här personlig show som alla brinner för, säger Anna. Dessutom kan vi nu jobba mer långsiktigt med nya shower, menar Maria. Får vi ett uppslag eller bra idé så kan den bli med i en kommande show.

Ingen kväll kommer att bli den andra lik då det efter showen blir diskotekskvällar med tyngdpunkten på 70- och 80-talsmusik.
– Det råder definitivt ”houseförbud” säger Ruzze. Vi kommer bara att spela hits som folk känner igen och blir glada av.
När det kommer till maten och restaurangupplevelsen är Lotta tydlig;
– Förutom bra mat och hög service så siktar vi på att bli en förebild när det gäller att skapa ett bra team med sammanhållning. Trivs alla som jobbar här så smittar det av sig på gästerna och det är ju glada människor som skapar totalupplevelsen.

Målgruppen är en bred och mogen målgrupp med basen i Gävleregionen men man siktar även på att få många långväga gäster.
– Vi kommer att samarbeta med hotellen liksom bussbolagen, säger Lotta. Däremot kommer vi inte att sätta någon åldersgräns som stoppar lite yngre gäster för meningen är ju att alla skall komma in oavsett om det är företag, afterworkgäng eller hela släkten som vill ha en härlig helkväll utöver det vanliga tillsammans.

Henrik sticker inte under stol med att det är deras livs satsning och att förväntningarna är höga.
– Vi skall göra allt för att gästerna skall trivas. Det är ju de som gör kvällen och ingen blir den andra lik i och med att det blir så blandad publik. Många hör av sig och är nyfikna och bokningarna börjar verkligen rulla in. Vi garanterar både skratt, glädje och kanske en del tårar. Det viktigaste för oss är att alla gäster skall få fina minnen, härliga upplevelser och framför allt - vilja komma tillbaka!

Bildtexter:
Lotta Wolff, Henrik Sundström och Ruzze Pour öppnar nöjespalatset Hits For You” i centrala Gävle.

Henrik med artisterna Maria Doverud, till vänster och Anna Lidman.