Bakom POP-UP STORE står Roger Westblom, som också driver GNK Lagerköp i Hedesunda. När han inte ordnar onsdagsdanser på Ön förstås…
Roger, vad är idén bakom POP-UP STORE?
- Jag har sysslat med partihandel och sålt varor till detaljhandeln i 20 år men fler och fler startar egen tillverkning i lågprisländer, säger Roger Westblom. Så jag utnyttjar mina kontakter och köper in partier direkt från leverantören och säljer direkt till kunderna utan mellanhänder till priser som ligger 50 – 90 % lägre än hos andra butiker.
Priserna hålls också nere genom samarbete med andra lågprisbutiker vilket gör att de kan köpa större volymer. Roger är också noga med att det ska vara bra varor med hög kvalitet, men däremot kan sortimentet variera från vecka till vecka.
- Jag vet oftast inte vilka varor vi kommer att erbjuda nästa vecka för det kommer erbjudanden till oss hela tiden, säger Roger. Titta in till oss för att kolla det senaste varje gång du är på Köpis i Valbo!
Birgitta Eriksson jobbar i butiken och det är en viss skillnad mot när hon jobbade på Kontorsleverantören.
- Det är jätteroligt att jobba i POP-UP STORE eftersom det är så brett sortiment, både prydnadssaker, leksaker och kläder, säger Birgitta Eriksson. Och så är det alltid glada och trevliga kunder!