Bakluckeloppis

Nyhet i sommar – Bakluckeloppis på Nybo Handelsgård

5/6 kl. 10:01

Anna-Lena Flach driver inredningsbutiken Madame Nyberg i Valbo sedan 10 år tillbaka, och har tidigare provat på loppis under de marknader som arrangerats på Nybo Handelsgård.

  • Anna-Lena Flach, som driver Madame Nyberg

- Vi märkte att intresset var stort för just bakluckeloppis, många ville ställa ut och folk ju älskar att botanisera bland gamla grejer, så vi bestämde oss för att prova detta i sommar, säger Anna-Lena, som tillsammans med sin sambo Roland Persson står för arrangemanget.
Vi jobbar ju mycket med hållbarhet och en loppis passar verkligen in i vårt tänk då de begagnade sakerna får ett nytt liv, säger Roland och ler.

Loppisen kommer att äga rum varje lördag i juli, så under 5 lördagar fylls planen bakom det ljusgula huset bredvid Hotel Ramudden med porslin, kläder, leksaker, böcker med mera. Förutom loppisen kommer det även att finnas möjlighet att köpa fika och varmkorv med bröd.

Marknadsskaparna AB

Marknadsskaparna AB

Medlem sedan 2007-06-19

En glad och positiv kvinna mitt i livet som ser möjligheter i det mesta. Gillar nya utmaningar och uppdrag. Driver företaget Marknadsskaparna AB ... Läs mer

Ladda ned

0:- Fri för nedladdning.

Vad vill du läsa?

Publicera

Mer läsning

Senaste nytt

Hjälp

Stäng