Krogar med höga ambitioner för totalupplevelsen, har nu fått ett kraftfullt verktyg för att knyta sina gäster närmare till sig. Många av dessa krogar är duktiga på att leverera
en bra upplevelse i form av mat och service på plats, men där slutar ofta kundengagemanget. Zapper erbjuder ett verktyg som gör det möjligt att på ett personligt sätt hålla
kontakten med sin kund efter besöket och säkerställa att de kommer tillbaka. De flesta restaurangbesökare är intresserade av att få relevant information från sina favoritkrogar, och ta del av spännande erbjudanden utan att bli överösta med mail eller SMS där merparten av informationen är irrelevant.
För dessa krogar med höga ambitioner är totalupplevelsen för gästen mycket viktig.

Fördelar för restauranggästerna
Zapper ger fördelar för dig som restauranggäst i form av snabbare, enklare och säkrare betalningar jämförtmed traditionella betalmetoder. När du hittar en Zapper QR-kod på din räkning, scanna den med Zapper och konfirmera beloppet som skall betalas. Dina kortuppgifter sparas på din telefon med säker kryptering.

Dessutom ger Zapperen unik marknadsföringskanal till restauranggästen, där restaurangen kan rikta sin kommunikation så kunden får både ett personligt bemötande och även särskilda erbjudanden.
– Har man höga ambitioner med sin restaurang, så är det som sagt totalupplevelsen som är viktigast, säger Torzan Torssell, business development executive för Zapper i Sverige.
Torzan är inflyttad till Gävle för cirka tolv år sedan, då han var involverad i invigningen av Gallerian Nian.
– Jag trivs så otroligt bra i Gävle med det goda utbud som staden har att erbjuda. Därför är det extra kul att få börja lansera Zapper här i Gävle som den första staden utanför storstäderna.

Zapper är en global lösning som finns representerad i 14 länder, och tillväxttakten är hög. I dag finns över 2000 restauranger anslutna och med flera hundra tusen användare.

Ladda hem Zapper-appen idag från Apple Store, Google Play eller Windows Phone.
Mer information på zapper.com
Intresserade av att ansluta er verksamhet?
För mer information om Zapper
kontakta VD Johan Lindström
johan.lindstrom@zapper.