Den nya låten ”They never know” finns nu på Spotify och iTunes.
– Det är en grymt ball duett som för tankarna till gamla Dion-låtar och härlig 60-talskänsla, hälsar Matte Lagerwall i The Boppers. Riktigt kul att få göra en sådan här duett med en tjej som har sån härlig pipa som Eva.

Söndagen den 10 maj framför den här nya konstellationen av svenska rock´n roll-ikoner den nya singeln i BingoLotto.

The Boppers blev inte den dagslända som många tvivlare trodde 1979. Det beror inte bara på att de lyfte skrot, gillade Doo Wop och gamla jänkare, hellre drack mjölk än Jack Daniels… Det berodde och beror än i dag på ambition, ett ärligt uppsåt och äkta kärlek till musiken och publiken, till alla dem som sjöng med och som fortfarande gör det. Det är hela hemligheten, den enkla sanningen om fenomenet Boppers – true love. Tilläggas ska bara att det är en kärlek som spiller över.
Mer information se: http://www.boppers.se

I en musikbransch som kännetecknas av likformighet, rädsla för att sticka ut och fegt sneglande på popularitetslistorna har Eva Eastwood skapat sig ett eget musikaliskt universum med sin kompromisslösa stil och attityd.
Eva Eastwood har dessutom skrivit text och musik till över 800 låtar genom åren. Bland annat har artister som Jerry Williams, Larz-Kristerz, The Boppers, Johan Blohm, Linda Gail Lewis, Boppi´n Steve, Lalla Hansson, Berth Idoffs m.fl spelat in hennes låtar. http://www.evaeastwood.se

För mer information kontakta:
Matte Lagerwall
info@boppers.se
MTA Production
malin@mtaprod.se
08-660 80 88

evaeastwood@tele2.se
Border Music: jalle@border.se