- Då fjolårets show blev en sådan succé så tänkte jag nu satsa ännu mer på allt det som varit bra, säger Henrik Sundström, artist och den som producerat showen. Vi utökar med fler ballader och rock men även mer komik och interaktion med publiken så att det blir mer "drag" i dubbel bemärkelse. Jag har dessutom valt att spara ett par av de nummer som vi fick störst respons på, så att både tidigare gäster och alla nya skall känna att de får det absolut bästa av vad vi kan leverera.

Till den här showen förstärker man med musikalartisten Jenny Holmgren som bl.a medverkat i musikalerna ”Crazy for you”, ”Familjen Addams” och ”Side Show”.
– Att Jenny nu kommer att medverka i ensemblen känns otroligt spännande och roligt. Jag har sett henne i andra uppsättningar och blivit helt betagen av hennes underbara röst, komik och scenspråk. Vi kommer att ge järnet ser gladeligen fram emot en spännande höst i Gävle, hälsar Henrik. 

Från start i september kan gästerna välja mellan 2- eller 3-rättersalternativ till showen alternativt barbiljetter i mån av plats. Dessutom kommer det att skapas en skön och inbjudande atmosfär med underhållningsinslag redan tidigare på kvällen.
– Vi har fått många förfrågningar om både afterwork och minikonferenser i anslutning till showen, berättar restaurangchefen Lotta Wolff. Så nu förbereder vi det för att ytterligare förstärka totalupplevelsen av en riktig helkväll med massor av god mat och underhållning förstås.

Hits for You 2 bjuder på mängder av hits med allt ifrån jazz och svenska klassiker till pop, rock och schlager. Skall någon i ett sällskap firas eller uppvaktas blir det ett naturligt inslag i showen liksom att artisterna bistår övrig personal mellan shownumren med att servera mat, dryck och trevlig stämning. Inför advent så ersätts menyalternativen av ett klassiskt svensk julbord med några av husets egna specialitéer.

För mer information:

Lotta Wolff
Restaurant manager
072-204 69 04

Henrik Sundström
Artist & Showproducent
070-724 42 20

http://www.hotelcity.nu

Bildtext: Jenny Holmgren, Henrik Sundström och Maria Doverud laddar för den nya showen på Best Western Hotel City i Gävle i höst.