Det finns massor av floskler kring vad du förväntas göra för att få ett jobb du vill ha. De flesta av dem stämmer inte. Att få ett arbete handlar inte om att bli vald till vilket pris som helst, det handlar om att du själv väljer; om att identifiera dina drömmar och mål och matcha dessa mot rätt arbetsgivare.

- Det finns många fantastiska arbetsplatser och alla människor har egenskaper och kompetenser som gör att de, när de hittar rätt, kan vara fantastiska. Om du vantrivs på ditt arbete idag är det inte dig det är fel på, det är ditt sammanhang, menar Hanna-Karin Grensman, som skrivit boken tillsammans med Eleonor Sjunnevik.

Karriärrebell vänder sig både till människor som vill vidare i karriären och till de som vill komma ut på arbetsmarknaden. Boken visar hur du lyfter fram dina styrkor och kommunicerar ditt varumärke, utan att kompromissa med vem du är. Genom konkreta övningar och exempel lär sig läsaren att identifiera sina drömmar och mål och hur man kan arbeta för att uppnå dem. Du granskar dina värderingar på djupet och bygger upp din självkänsla. Du lär dig att bygga ett cv som får dig att framstå som precis så fantastisk som du är, hur du kontaktar arbetsgivare som intresserar dig och att använda kroppsspråket till din fördel. 
- Genom att våga välja, ta plats och sluta passa in skapar du en trigger hos arbetsgivaren, som känner sig uppmärksammad. Och du kan få ditt drömjobb utan att ge avkall på dig själv.” säger Eleonor Sjunnevik i en intervju i senaste numret av tidningen Amelia.

Boken Karriärrebell finns nu att förhandsboka på http://www.karriärrebell.se


För mer information, besök http://www.karriärrebell.se, eller kontakta:

Verksamhetsansvarig Grensman Förlag, Marie Larsson, 08-555 36 226, marie.larsson@grensmanforlag.se

Marknadsansvarig Anna af Rolén, 08-555 36 220, anna.af.rolen@grensmans.se