– Vi valde i huvudsak att bli medlemmar för att få in en fot i företagarvärlden, knyta an kontakter och bilda nya gemenskaper, säger David Frost VD på Nedre Norrlands Servicepartner AB. Huvudmålet var, tro det eller ej, inte att skapa affärer, även om detta skulle vara en högst välkommen bonus, utan att få ta del av en för oss lite obekant värld, företagsvärlden utanför oss.

Vi jobbar egentligen med två olika saker, hemtjänst och lokalvård. Hemtjänsten bedrivs inom LOV, på uppdrag av kommunen medans lokalvården är mot privatpersoner samt företag i vanlig ordning.
Lokalvården är även den del av oss som är mest intressant för effect+ då hemtjänsten i de flesta fall är något man 'köper' för eget kapital utan sköts mot kommunen och deras bistånd.
Vi är idag ca 20st anställda om man räknar ihop all olika roller och vi expanderar kontinuerligt.

Med vänlig hälsning

David Frost
Tel: 026-4573200
Nedre Norrlands Servicepartner AB
-Gefle Seniorservice
-Gefle CleanIt
Kryddstigen 33
802 92 Gävle

Om effect plus+
Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang och erbjudanden - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
http://effectmagasinet.se