– Vi vill vara med i affärsnätverket effect Plus+ för att öka våra kontaktytor, säger Ola Jonsson på Midroc.

Midroc Electro är ett av Sveriges ledande el- och automationsföretag med entreprenad- och serviceverksamhet inom elinstallation, fastighetsautomation, hissar, kransystem, kommunikation och security samt mekaniskt underhåll.

Tillsammans med vårt systerbolag, Midroc Automation, kan vi kombinera flera discipliner i samma projekt - egna eller underleverantörers - och erbjuda dig som kund helheten i ett projekt.
Ett projekt, en projektledare, en affär! Att vi nått så långt är tack vare vår duktiga personal och en målmedveten ledning.
Idag skryter vi om att vi har branschens bästa yrkesfolk. Det är ingen överdrift. En Midrocare ska lämna så positiva spår efter sig, att du vill ringa igen.
Vi finns nära dig
Vi är organiserade i sju divisioner och finns vi på 45 orter i Sverige för att finnas nära våra kunder i miljöer som vi känner väl. Låt dig inte luras av ett fåtal ansikten på vissa platser.
Bakom fasaden finns 1 300 engagerade personer, redo med specialkompetens och resurser.
Vi hoppas på goda möten enligt våra ledord: Öppet, Nära, Enkelt och Midroc Electro - det självklara valet!

Om effect plus+
Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang och erbjudanden - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
http://effectmagasinet.se