Här följer några av de punkter vi ser som goda förutsättningar till ett gott samarbete med.

Mer än 90 distributionsplatser
För att stärka Gestrike Magasinets position som regionens ledande gratistidning har vi nu förutom utdelningen till alla hushåll mer än 90 st distributionsplatser där man kan hämta sitt gratisexempler av magasinet. Se aktuell distributionslista här. Är ni redan distributionsplats eller vill bli? Då har ni dessutom alltid bra rabatt som samarbetspartner när ni vill annonsera.

52.000 exemplar
Gestrike Magasinet delas som enda tidning ut till alla hushåll i hela Gävle kommun inklusive Hamrånge och Hedesunda. Dessutom till alla kontor i hela Gästrikland och Norduppland samt på turistbyråer och Hotell.

Mera Nöje
Avdelningen Nöje innehåller mat, musik, mode och massor av annat kul som roar våra läsare. Nu vill vi att ni medverkar mer aktivt med vad er verksamhet erbjuder alla nöjeslystna invånare de kommande månaderna.

Kampanjerbjudande
Medverka i Gestrike Magasinets Nöjeskampanj i november och decembernummer till ett fantastiskt pris, i valfri storlek. Läs mer om erbjudandet här: http://www.gestrikemagasinet.se/readers/view/julkampanj-i-gestrike-magasinet

Era nyheter och erbjudanden
Som annonsör och samarbetspartner så publicerar ni fritt era nyheter, evenemang samt erbjudanden och även videos direkt på Gestrike Magasinets hemsida http://www.gestrikemagasinet.se
Vad har ni för nyheter, nya medarbetare eller erbjudanden inför årets julrusch?

Direktmarknadsföring i sociala medier
Allt ni publicerar på http://www.gestrikemagasinet.se länkar ni direkt vidare ut till så många sociala medier ni vill. Era artiklar kan kommenteras, ta emot anmälningar på era event samt intressenter på era erbjudanden direkt på http://www.gestrikemagasinet.se

Med i nästa nummer
Det mesta av det bästa publiceras sedan helt eller delvis i det kommande numret liksom att era evenemang kommer i Kalendern, både i tryck och på ”nätet”

Kontakta er Gestrike Media-kontakt så snart som möjligt för att få mer information och en miniutbildning om hur ni kan få största möjliga nytta och fler affärer genom ett samarbete med oss på Gestrike Magasinet.
http://www.gestrikemagasinet.se/staff