– Bea är en av våra Nüwor (de som går Nüwa-programmen) som har utmärkt sig lite extra, berättar Ann-Christine Langselius, vd på MG Enterprise Solutions AB och stiftaren av stipendiet. Hon har fått priset för sin drivkraft, mod, innovationsförmåga och sin vidareutveckling av verksamheten till ett helt nytt område.

Stipendiet är på 10.000 kronor och skall användas till fortsatt yrkesmässig eller personlig utveckling. Bea fick ta emot priset av 2012 års stipendiat Lina Lotta Lundberg, vd för Adject som arbetar med metallformgivning och smycken. Ceremonien ägde rum i samband med en utbildningsdag på Templet i Gävle den 23 januari.

2014 års MG stipendium kommer att delas ut på säsongsavslutningen för de båda Nüwa-programmen som pågår den 4 juni 2014 på Grand Elite Hotel.

Maya Global Enterprises Solutions AB som har skapat ett av Sveriges främsta affärsprogram som heter Swedish Speed of Execution (So2E) och använder sig av den egenutvecklade och beprövade Nüwa-metodiken samt Due Diligence verktyget för att underlätta innovation, affärsmodeller, finansiering, styrelse/ledning och personligt ledarskap. Konceptet bygger på ett Offentlig Privat Samverkan (OPS) dvs förstärker samarbetet mellan myndigheter, företag samt högskolor och universitet som ligger både nationellt och internationellt. Genom samverkansprocessen ökar innovationskraften, vilket gynnar såväl små som stora företag.
För mer information se: http://www.maya-global.com

För mer information kontakta:

Ann-Christine Langselius
CEO MG Enterprise Solutions AB
Box 6052800 06 Gävle Sweden
http://www.maya-global.com
Mobile: +46 733 744 758
Email: a.langselius@maya-global.com