- För första gången vidgar Marquis gränserna för traditionella spa-bad genom att erbjuda ett unikt sim-spabad, säger John Schrenk, vd för Marquis. I vilket fall är Marquis’ ATV™ mycket mer än ett traditionellt sim-spabad, det är en riktig aktionbassäng som hela familjen kan njuta av året runt.
I ett ATV™ ger utrymme för att träna simning, bensparkar, att testa vattenmotståndet och lågintensiva motionsövningar för ett aktivt och hälsosamt liv. ATV™ kan också vara ett ställe där man kan bara luta sig tillbaka och låta all stress flyta bort eller för att bara ha kul och leka med barnen.
En ATV™ är byggd för att hålla länge. Bassängen är tillverkad av högteknologiska polymerer som ger den mest hållbara produkten. De tre eldrivna (16/32 A) tvåhastighetspumparna arbetar oberoende av varandra och ger vardera ett flöde av 606 l/minut för att kunna ge stora variationsmöjligheter för att kunna anpassa vattenflödet. Tre par turbo-jetstrålar, vardera ger 303 l/minut, levererar ett vattenflöde som kan anpassas för optimala träningspass i vattnet. Allt detta är inbyggt i en fräsch och nyskapande design gör att Marquis ATV™ konkurrerar ut andra sim-spabad.
I standardutrustningen ingår en simsele samt dragband och roddutrustning som tillval. Sätt på ljudsystemet så att du kan träna till din favoritmusik. Lägg till LED-belysning under vattenlinjen som adderar glitter till vattnet. Eller välj 12-punktsfontänen som ger ett vackert vattenspel längs bassängväggarna.
De invändiga trappstegen är byggda för maximal säkerhet och följer de amerikanska bestämmelserna för säkert och riskfritt halkskydd. Trappstegen och bassängbottnen har en slät men ändå synbar yta som ger optimalt underlag för vattengymnastik och halkfritt underlag … till skillnad från halkig akryl som inte ger halksydd. LED-belysning längs trappstegen är standard för bättre belysning.
- Marquis sim-spabad ATV™ är den ultimata produkten för dig som gillar att träna i vatten, simma, vattengymmpa mm, säger Lars Beckman, vd för Nordiska Kvalitetspooler, som distribuerar Marquis produkter i Sverige via ett stort nät av återförsäljare.
För att få mer information om den ultimata vattenupplevelsen, besök: http://www.marquisspas.com/swim-spas
Där kan du se ATV™ video, ladda ner en broschyr och du hittar också närmaste återförsäljare.

Marquis är ett personalägt företag baserat i Oregon, USA, och har tillverkat portabla spa-bad i över 30 år. Företaget levererar sina produkter i USA, Kanada och Europa via ett stort nätverk av återförsäljare och agenter.
I Sverige distribueras Marquis produkter av Nordiska Kvalitetspooler. För mer information:
026-22 22 350
http://www.nordiskakvalitetspooler.com