– Vi är glada att vi kommit överens med Magnus. Efter mycket arbete, många rekommendationer och många bra referenser så känns det som att Magnus är som klippt och skuren för oss, säger Brynäs sportchef Micke Sundlöv. Han kommer att hjälpa oss att ta off-ice-biten från en redan bra nivå till en ännu bättre nivå.

Magnus Ågren bodde i Gävle som barn, men har haft en lång karriär som tränare i Stockholm. Han är från början friidrottare, men fick i 19-årsåldern lägga sin egen idrottskarriär åt sidan efter en ryggskada. Istället började han arbeta med träning, och har idag arbetat som fystränare och terapeut i 20 år. Tidigare har han arbetat mycket med individuella idrottare inom olika sporter, och i flera år med professionella ishockeyspelare i olika ligor.
– För mig fanns det inget alternativ. Det är en självklarhet att tacka ja när man får en sådan förfrågan från Brynäs IF, säger Magnus Ågren. Brynäs IF är en gammal anrik klubb med en varm känsla, så det här känns verkligen bra. Det ska bli riktigt roligt.

– Vi har redan under den här säsongen arbetat mer med individuell träning för spelarna i A-laget. Nu vill vi gå ännu mer mot individanpassad träning, och där känns Magnus som helt rätt person att att ta oss till nästa nivå, säger Micke Sundlöv.


För ytterligare information, kontakta Micke Sundlöv, sportchef i Brynäs IF, på tel. 0736-33 33 40.