Liedström & Co släpper ”Kapitel 8” -Nytt popalbum på svenska släpps hösten 2017!

11/8 kl. 07:23

I höst släpps äntligen albumet ”Kapitel 8” med Liedström & Co. Ett första smakprov är låten ”Snälla Tina”. Thomas Liedström har skrivit all musik och text på nya albumet, en sann låtskrivare, poppoet som nu äntligen efter en långpromenad och spännande resa som bandartist, musikbranschsnubbe äntligen gör debut.

I höst släpps äntligen albumet ”Kapitel 8” med Liedström & Co. Ett första smakprov är låten ”Snälla Tina”. Thomas Liedström har skrivit all musik och text på nya albumet, en sann låtskrivare, poppoet som nu äntligen efter en långpromenad och spännande resa som bandartist, musikbranschsnubbe äntligen gör debut. Efter att ha pausat musiken och låtskrivandet under en massa år i förmån till kultur- & upplevelsebranschjobb är han tillbaka igen med nya låtar och albumet ”Kapitel 8” med release den 6 oktober 2017 (Border Music)

Förhandslyssna på första låten ”Snälla Tina”: http://werecki.com/Detailpromotion.aspx?id=178

-Med nya skivan fylls ett svart hålrum med saknaden av kreativiteten runt text & musikskapande, nerven och uttrycket på scenen och jag längtar efter mötet med publiken. Äntligen startar kapitlet som soloartist! Säger Thomas Liedström

Thomas Liedström växte upp i ett musikerhem med tre systrar där hemmet lika gärna kunde ha varit en loge för en turné på Folkets Park, eftersom far var kapellmästare för ett band som kompade div storheter. I samband med turnéer och spelningar dök de ofta upp hemma: Sture Åkerberg, Sonya Hedenbratt, Git Gay, Umberto Marcarto, Josephine Baker… Vilket ledde till ett liv med musiken intensivt i blodet. Thomas har Jobbat på skivbolag, varit turnéläggare, promotat Laleh & José Gonzalez. Hoppat in som musikjournalist och intervjuat Tommy Ramone på Chelsea Hotel i New York, gjort huvudreportaget om Sun Records i Memphis Tennessee. Varit kulturchef i Skaraborg och Värmland. Varit VD inom musikutbildning (Music Factory), musikkonsult för ”How to act on stage” och dessutom punkcoach åt Ulf Malmros m.m.

Läs mer: http://www.facebook.com/thomas.liedstrom

Singelrelease ”Snälla Tina” (Spotify m.fl.) den 17 augusti 2017.

Albumrelease ”Kapitel 8” den 6 oktober 2017 (Border Music).

Wide Records, Border Music - augusti 2017

Presskontakt: Rickard Werecki tfn:0707178008, Mail: pr@werecki.com

Werecki promotion company Pressbilder, Downloads och ytterligare info se: http://www.werecki.com

Rickard Werecki

Rickard Werecki

Medlem sedan 2016-05-27

Werecki Promotion company Är en byrå som arbetar med digital- och traditionell promotion inom musik, teater, artist, evenemang och nöjen mot pres... Läs mer

Ladda ned

0:- Fri för nedladdning.

Vad vill du läsa?

Publicera

Mer läsning

Senaste nytt

Hjälp

Stäng