Planerna började ta form redan i höstas och i mars lanserades det helt nya sporteventet Let’s Go Gävle som kommer att inta det häftiga Gasklockeområdet i september. Syftet med eventet är att alla ska känna sig välkomna. Lets Go Gävle passar både dig som tränar minst 5 dagar i veckan och siktar på att klara av utmaningen ”En Svensk Klassiker” eller dig som vill komma igång med din träning men inte vet vilken träningsform som passar dig bäst.

Under de tre dagarna erbjuds drygt 100 olika träningspass, föreläsningar och workshops med en härlig mix av Gävles suveräna egna aktörer och Nordens absoluta toppskikt av instruktörer, coacher och föreläsare på respektive område. Några exempel är Norberto Lacort, Susanne Ljungskog, Mathias Fredriksson, Musse Hasselwall, Johanna Andersson, ZumbaTwins och Tobias Karlsson.

Utöver en grandios träningsbuffé arrangeras även en interaktiv mässa, av och för träningsälskare. Utställarna erbjuder tips och trix om hur du bäst ska lyckas med din träning, vad du ska tänka på och vilken utrustning som passar bäst till just din aktivitet.

Let’s Go Gävle siktar på att bi en endorfinfestival för alla och ytterligare profilera Gävle som en sportstad.