– Jag är född och uppväxt i Gävle. Lämnade dock stan 1971 för att börja mitt yrkesliv i Flygvapnet. Under de nitton år jag var anställd arbetade jag med utbildning, pedagogik, ledarskap, gruppsykologi, idrott och idrottscoaching. 1990 började jag min civila karriär som organisationskonsult och senare även som kognitiv terapeut med mottagning i Stockholm. Min bas har varit Stockholm i alla år men nu dras jag hemåt och vill etablera mig i Gävle med omnejd.
Jag har en mottagning i Gävle och jag arbetar även ideellt för Frisk & Fri - Riksföreningen mot ätstörningar, där jag är ordförande för lokalavdelningen i Gävle.

– Därför ser jag medlemskapet i effect plus som ett utmärkt sätt för mig att presentera mig och min verksamhet. De två aktiviteter jag redan deltagit i har varit mycket givande och gett mig nya kontakter – så jag ser fram emot medlemskapet!

Vill du veta mer om vad jag kan erbjuda dig som privatperson eller som företagare besöker du http://www.terapicentrumgavle.nu

Bo Kåresjö
Dipl. Organisationskonsult på Gestaltteoretisk grund
KBT & ACT terapeut

LEDARSTÖD/TERAPICENTRUM
http://www.terapicentrumgavle.nu
+46 70 924 27 06
bo@karesjo.nu

Om effect plus+
Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang och erbjudanden - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
http://effectmagasinet.se