I butikens fönster stod fyra glada levande modeller, i olika storlekar, som glatt spexade till sina åskådares förtjusning! Det var helt otroligt när de spontant stämde upp i "Nu tändas tusen juleljus". Tummar upp och leenden var det modellerna mötte i fönstret. Gensvaret på butikens facebook- och instagramsida lät inte vänta,. Underbart, fantastiskt, härligt och läckert är bara några av superlativen!

Idén med levande modeller föddes i fjol till bockinvigningen. Butiken var ny och för att Gävleborna skulle upptäcka den ordentligt så provade jag, säger Josefin Nordvall, ägare till butiken. Det blev en succé och många har frågat om det inte skulle bli en trevlig tradition.

I årets fönster stod tre kvinnor, i tre olika storlekar, i mogen ålder tillsammans med en man. Jag valde att ha en manlig modell också för att visa att vårt sortiment inte enbart riktar sig till kvinnor. Butiken säljer mycket kalsonger, pyjamaser och morgonrockar till herrar.

Modellerna var läckert stylade av Sotlugg & Linlugg i håret, sminkade av Make-Up Store Gävle och hade fått fina fransar från Alexandras Fransar. Nätverkande och samarbete är viktigt därför arbetar vi tillsammans, berättar Josefin Nordvall.