Sandvikens invånare och fastighetsägaren till köpkvarteret Dalbacken 21 i Sandviken är att gratulera till den nyetablering som blev klar med restaurangkedjan Subway i förra veckan och som beräknas öppna under maj 2015.

- För oss återstår ca 500 m2 (butiksyta) att fylla i det nya Köpkvarteret om totalt ca 7 500 m2 och de(n) ytan har vi för avsikt att hyra ut nu under våren.
Sandviken har den fördelen att ”externhandeln” ligger centralt och vi är fortsatt mycket positiva till utvecklingen av fastigheten, säger fastighetsägaren Emma Ellström, Realoption i Sverige 8 AB.

- Nu har vi hittat det läge som vi eftersträvar i Sandviken längs med Gävlevägen, säger Deniz Tarhan som även är franchisetagare till två Subway-restauranger i Gävle.

Vi erbjuder bra måltidsalternativ för de som tycker det är viktigt med hälsosam och sund mat. Med flera nyttigare alternativ och fullkornsbröd kan vi möta en ökad efterfrågan på näringsriktig mat – samtidigt som den som vill kan njuta av en fulladdad steak and cheese.

I och med öppningen kommer även nyanställningar göras och Deniz ser gärna att de tre heltidsanställda och de ca två timvikarierna är bosatta i Sandviken.

Fastighetsägaren, Emma Ellström, Vd och ägare i Realoption i Sandviken AB, driver också ett företagsboende med 30 bostäder i Sandviken, vid sidan av fastighetsrörelsen där ägandet av Köpkvarteret Dalbacken 21 hör hemma.

Kontakta gärna Realoption i Sandviken för mer information

Realoption i Sverige 8 AB
Emma Ellström
Odengatan 26
SE-811 34 SANDVIKEN
Info@everystay.se
+46(0)70-812 07 14
http://www.everystay.se

Kommentarer från Sandviken:

- Köpkvarteret Dalbacken 21 är ett gott exempel på en för Sandvikens centrum viktig aktör.
Med den höga daglönesumman som Sandviken kan redovisa, finns alla möjligheter för butiker och handlare att göra bra affärer.
Just nu pekar många pilar åt samma positiva håll för utvecklingen av Sandvikens centrum, säger Michael Norell, näringslivschef i Sandvikens kommun.

Subway har ca 40 000 restauranger i 100 länder – fler än någon annan restaurangkedja i världen. Men inte nog med det: de är också världens största hyresgäst!

Även den befintliga hyresgästen Tigréns Möbler utökar sina ytor på Dalbacken 21 i markplan med ca 150 m2, för en s k sovrumsavdelning.

- Vi hoppas fler och fler hittar till oss när de ska göra sin möbelinköp, säger Thomas Nilsson, butiksinnehavare.

Han tillägger också: - Vår sängavdelning kommer vara exklusiv till rimliga priser.
Expansionen beräknas vara färdigställd under mars 2015.

Hälsningar från:

Emma Ellström Deniz Tarhan Thomas Nilsson Michael Norell
Fastighetsägare Subway Tigréns Möbler Näringslivsch