Det bjöds på både mat mat, dricka och massor av mysigt mingel samt en kvalificerad genomgång av Kalle Norlibg och hockeylegenden Ove Molin från Brynäs IF innan matchen drog igång.
Hur det gick? Jo, alla Brynäsfansvar nog mer än nöjda då det blev en riktig ålfest som slutade 6-4 till hemmalagets favör.

Information om arrangörerna:
Koneo gör IT enklare. Vi finns alltid nära, på mer än 40 platser över hela landet. Vår ambition är att vara den bästa leverantören av IT på alla de platser i landet där vi finns. Dessutom kan vi erbjuda det stora företagets fördelar med support, specialistkompetens och effektiva tjänster. Vi gör IT enklare. Vi finns alltid nära.
http://www.koneo.se

Coffee center
Sverige har blivit ett land av kaffekonnässörer, och eftersom vi arbetat med kaffe sedan 1988 har vi varit med på hela resan och haft förmånen att följa utvecklingen på nära håll. Kraven har ökat och ”en slät kopp” har blivit till en god kopp kaffe där temperatur, utrustning, kunskap, handhavande och råvaror tillsammans skapar upplevelsen. Vi ger dig gärna den upplevelsen.
Coffee Center är ett familjeföretag med över 25 anställda i Uppsala, Stockholm, Gävle, och Hedemora. Vi jobbar envetet med kompromisslös kvalitet och personlig kompetent service i alla led och för alla typer av företag och offentliga miljöer. Det finns inga genvägar till den perfekta kafferasten och vi vet vilken viktig roll vi spelar. Genom oss kan du välja från ett brett utbud av automater. Inte bara kaffeautomater av olika slag och storlek, utan även varu-, snacks- och vattenautomater.
Hör av dig till oss om du vill veta mer om godare kaffe på jobbet.
http://coffeecenter.se