Hos Bilmetro på Bondegatan i Gävle kollade Jan Sandahl och Tommie Lundqvist extra nog på Kodiaq.
– Det är en riktigt fin bil och jag är sugen på att byta till en sådan eftersom jag behöver en bil som är bra på att dra husvagn, sa Tommie Lundqvist.
Göran Nilsson och Bo Skoogh var där för att kolla på en intressant bil, men det var inte läge att byta ännu. Men det var det däremot för Hans Nilvander som hade med sig Hans Karlsson som smakråd.
– Det är aktuellt för mig att byta bil men jag vill ju provköra först och det dröjer någon vecka innan det blir möjligt, sa Hans Nilvander.
Berthold Lundqvist pratade med Göran Lamell, säljansvarig för Skoda hos Bilmetro.
– Det är en väldigt fin bil men kanske för stor för oss, sa Berthold Lundqvist. Det kanske blir en Touareg i stället.
På plats var också Magnus Lindmark, ny försäljningschef på Bilmetro: - Det blir spännande att jobba på Bilmetro eftersom de arbetar med att skapa relationer med sina kunder. Vi arbetar för att de ska bli lika entusiastiska som vi och kunna vara våra ambassadörer.
Victoria Sahlsten, kommunikationsansvarig hos Bilmetro, såg till att alla trivdes och ordnade i all hast mer mat så att ingen skulle behöva bli utan. En prestation i sig eftersom det måste ordnas mitt i lunchrusningen på stadens restauranger. Men SKODA Kodiaq stod där lugn och trygg och visade upp sig. Vecka 12 kan man komma och provköra den, gör det!