Arrangören utlovar ett fantastiskt program med många bra talare och intressanta utställare i Business Loungen när det Gävlebaserade affärsnätverket traditionsenligt drar ut på Östersjön med Viking Lines Cinderella den 16-17 september.
– Fantastiskt kul att få presentera Jonas Birgersson i det här sammanhanget, säger Nalle. Det är med stolthet vi dessutom kan presentera två spännande talare till i form av Therese Albrechtson och Lars-Johan Åge som kommer att föreläsa om ”Våga, vårda och vinn” respektive ”Konsten att göra affärer” så deltagarna kommer att få sig en riktig boost vad det gäller ”Framtidens vinnande affärer”.

effect plus+ firar 5-årsjubileum och det är följaktligen femte året i rad som man samlades på kryssning för att under ett par intensiva dagar hinna nätverka, diskutera samt lyssna på föreläsare och ha trevligt tillsammans.

– Vi är många som ser fram emot att umgås, knyta nya kontakter, få kunskaper och ha kul de här två välfyllda dagarna. Extra kul att vi har så många nya medlemmar som följer med för första gången i år, hälsar Nalle.


Information om föreläsarna

Jonas Birgersson
Sanningen om framtiden

Från att ha varit närmast okänd blev Jonas med Framfab den hetaste VD:n inom hela näringslivet. Birgersson har blivit kallad en av IT-världens värsta gaphalsar, men han har också blivit hyllad som entreprenör. Förutom Framfab, som han tog från fem till 2850 anställda i 13 länder, har han startat Bredbandsbolaget och Labs 2 och nu senast Space media Network tillsammans med Rymdbolaget.
Jonas föreläser om de stora förändringar som sveper genom samhället, drivet av ny teknik kommer ett antal förändringar slag i slag. Med en blandning kunskaper från områden som militär underrättelsetjänstteori, arbetet inom några av Sveriges största industriprojekt samt hans egna entreprenörprojekt, tecknar Jonas Birgersson tillsammans med publiken en framtidskarta.


Therese Albrechtson
Våga, vårda och vinn

Inspiratör och föreläsare av såväl näringsliv, politiker som skolungdomar. Att fokusera på möjligheter istället för hinder och att våga misslyckas för att lyckas har blivit några av hennes ledord.
Under sina föreläsningar inspirerar Therese Albrechtson åhörarna till en positiv inställning
till livet, att tro på sig själv samt att ideligen se möjligheter istället för hinder. Genom
konkreta exempel och roliga inslag som Therese Albrechtson varit med om i sitt liv och sin
relativt korta entreprenörsresa får hon åhörarna att känna en kick när de går hem därifrån.


Lars-Johan Åge
Konsten att göra affärer

Lars-Johan Åge är toppsäljaren som blev forskare. Han har alltid varit intresserad av den stora frågan, vad är det som händer när vi gör en affär? Vilka faktorer är det som fäller avgörandet? När han senare blev forskare på Handelshögskolan i Stockholm var han fast besluten att lösa detta nutidens mysterium, alltså att ta reda på vad som egentligen händer i affärsprocessen. Med andra ord, att öppna affärslivets ”svarta låda”.
I dag är teorin färdig och har anammats av många av våra stora företag. Lars-Johan Åge har identifierat fyra universella principer i affärslivet som kan förklara allt som sker i både en dammsugarförsäljning och i en miljardaffär. Han visar också handgripligen hur denna teori kan användas till att göra bättre och effektivare affärer. Missa inte detta tillfälle att få ett nytt perspektiv på era affärer.


För mer information se http://www.effectplus.se
eller kontakta Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se

För bokning och mer information om kryssningen:
http://effectmagasinet.se/pages/view/effect-kryssningen-2015