Annicka talade om vikten av att få med människan vid förändringsarbeten och betydelsen av värdegrund och ledarskapsstrategier.
– För att förändra så måste man vara tydlig på förbättringar, menade hon. Det gäller att det är meningsfullt, begripligt och hanterbart för alla medarbetare.
Efter föreläsningen tog sig gästerna till Nygatan 28 för den officiella invigningen av det kombinerade showroomet och kontoret där det bjöds på mingelmat, dryck och möbelinspiration förstås!
– Vi är jättestolta och glada över att vi var ett så härligt och engagerat gäng som deltog vid vår invigning, säger Andreas Isacson. Vi var sammanlagt ca 70 personer och det överträffade verkligen vår förväntningar. Det känns fantastiskt att vi på Senab nu tar steget och etablerar oss utanför de storstadsregioner där vi tidigare varit en så betydande aktör i cirka 40 år. Och att vi gör det i Gävle som inte är långt ifrån vårt systerföretag Edsbyns möbeltillverkning i Hälsingland gör det extra roligt.
– Fantastiskt kul att vi fick träffa så många spännande företagare i Gävle och få chansen att berätta om vårt arbete vi bedriver med "människans roll i ett förändringsarbete", hälsar Cecilia Sjöblom från det nya Gävlekontoret.

För mer information se länken längst ned. https://www.senab.com/sv/kontakt/interior/gavle