I det personliga mötet kan man kommunicera inte bara med ord och bilder utan också med röstlägen, ansiktsuttryck, handslag, ryggdunkningar, kramar och skratt (för det är som vi brukar säga; fler följer fnitter än twitter!)

Förra året provade vi själva att leva som vi lär, och marknadsförde oss för första gången på en mässa. Det var fantastiskt kul – vi fick personlig kontakt med både nya och gamla kunder. Och nu vill vi ännu en gång ta chansen att möta uppdragsgivare som liksom vi brinner för effektiv kommunikation.

Kom och träffa oss på Kistamässan!

Den 18 och 19:e februari kommer vi att finnas på ”Möten & Events 2015” på Kistamässan i Stockholm.
Det är Nordens största och mest innehållsrika mötes- och eventmässa och den går parallellt med mässan Personal&Chef, som är Nordens största mötesplats för alla som leder och utvecklar personal.

Vår affärsidé handlar till stor del om just detta: att hjälpa våra kunder att utveckla sina medarbetare och på ett effektivare sätt samla och leda företagets energi i rätt riktning. Är du intresserad av att få veta mer om vårt erbjudande, och möta oss i levande livet, så är du mer än välkommen till Monter C:13 båda dagarna.