Vi frågar våra läsare och regionens företagare om deras tips, råd och trender. Ni har nu möjlighet att i samband med detta förstärka er marknadsföring med en annons till mer än 100.000 invånare. Ni kan även kombinera kampanjen genom att få 100.000-tals exponeringar med banner på Gestrike Magasinets hemsida liksom att medverka i nyhetsbrevet som når mer än 2000 företagare och beslutsfattare i regionen varje vecka.

Vad anser ni är de starkaste trenderna inom just er bransch denna höst?
Har du någon bild, gärna med dig eller någon ur personalen, samt produkten eller tjänsten ni vill visa upp och berätta mer om?
Maila mig eller publicera direkt på http://www.gestrikemagasinet.se
fritt för annonsörer samt de som berättar om aktuella teman.

Vill ni marknadsföra er i samband med detta tema och tillsammans med flera av regionens starkaste varumärken i det kommande numret av Gestrike Magasinet så är ni varmt välkomna att kontakta er egen Gestrike Media-kontakt eller undertecknad så snart som möjligt då manusstopp faktiskt är redan nu på torsdag, den 11 september.

Bästa hälsningar & på glatt återseende

Joe Formgren
Ansvarig utgivare
Gestrike Magasinet
070-679 79 00

Gestrike Magasinet ges ut en gång i månaden i anslutning till lön i en upplaga av 52.000 exemplar.
Magasinet utges av Gestrike Media AB som är ett privat oberoende mediaföretag utan presstöd eller politisk partitillhörighet.
Det redaktionella materialet är i huvudsak producerat av läsarna själva genom magasinets hemsida http://www.gestrikemagasinet.se
eller via presstjänsten SvenskPress.se