Genom detta kan vi erbjuda våra annonsörer regionens bästa annonspriser samtidigt som innehållet skapas tillsammans med er läsare. Det är nämligen helt och hållet upp till dig att publicera de artiklar och evenemang som fyller magasinet på nätet samt utgör innehållet i kommande nummer. Har ert lag vunnit någon tävling? Känner du någon som gjort något kul eller utöver det vanliga? Fått en riktigt stor fisk, klätt ut sig eller gjort något som betyder mycket för många? Tveka inte utan publicera det direkt på http://www.gestrikemagasinet.se
Det här numret delas ut till alla hushåll i hela Gästrikland med en upplaga på hela 85.000 exemplar och når genom detta 150.000 invånare inkluderat alla kontor och sommarstugor. I år kommer sommarnumret men även höst- och vinternumret att distribueras i denna jätteupplaga till hela regionen. Årets övriga sju nummer har en upplaga på 54.000 exemplar och är den enda tidning som delas delas ut till alla hushåll i hela Gävle kommun inklusive Hamrånge och Hedesunda. Dessutom delas den även ut till alla kontor i Gästrikland och norduppland och når på detta sätt mer än 100.000 invånare.

Innehållet är naturligtvis helt gratis för dig som läsare - oavsett om du redan bor i den här fantastiska delen av landet eller besöker oss. Annonsörer kan medverka med både annons och banner på hemsidan samt i nyhetsbrev för under tusenlappen i både det tryckta magasinet och e-tidningen.
Ni som vill samarbeta med oss är varmt välkomna att kontakta mig eller mina kollegor för mer information om alla möjligheter. Det kan gälla annonsering, hur man publicerar artiklar eller om ni vill tjäna extra pengar genom att vara med och sälja regionens mest prisvärda annonsplatser!
Trevlig läsning och på glatt återseende,
varje månad i anslutning till lön, i print och på nätet!

Joe Formgren
Gestrike Magasinet

http://www.gestrikemagasinet.se