– Vi går med i effect plus+ för att förstärka vårt nätverk med alla de företagare och organisationer som medverkar där. Dessutom är det ett bra sätt för oss att markera att vi som en av regionens ledande nöjesleverantörer gärna samarbetar med den här målgruppen i flera olika sammanhang.

Om Heartbreak Hotel:
Restaurangen
Vår restaurang erbjuder en varierande och spännande meny med någonting för alla. Allt med en liten inspiration från det amerikanska köket.
Boka bord för en trevlig middag på tu man hand eller låt oss hjälpa er att arrangera er nästa företagsfest. På vardagar serverar vi en spännande lunchbuffé med ett stort utbud. Självklart erbjuder vi även alltid ett vegetariskt alternativ.

Sportbaren
Välkommen till oss för att se de största matcherna live tillsammans med vänner och bekanta. Från och med hösten 2013 har vi börjat visa sport i varje vrå på övervåningen.
Kom in och se Champions League, Premier League, La Liga, Serie A, SHL, NHL, NFL och mycket mer.

Nattklubben
Från Fredag till Lördag varje vecka öppnar vi Gävles hetaste dansgolv och ännu fler barer . På nedervåningen SlickCity finns 3 olika barer, för bästa service. På dansgolvet hittar vi grymma DJ:s med den bästa musiken.

Bordsbokning görs enklast vardagar mellan 09:00 - 15:00 på telefon 026-18 30 21.

Läs mer om 70-80-tals-Discot här:
http://www.effectmagasinet.se/events/view/wictory-night-70-80-talsdisco

Om effect plus+
Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang och erbjudanden - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
http://effectmagasinet.se

Bildtext: Rickard Eriksson Skytt, Jonas Levin, Filip Karlsson och Nalle Rydstrand utanför Heartbreak Hotel i Gävle.