- Hur är läget?

Läget är väldigt bra tack! Jag känner mycket glädje och härliga förväntningar inför den kommande hösten. Jag får hålla på med det jag vill och runt omkring mig har jag en underbar familj, vänner & kollegor så just nu så känns allting fantastiskt bra!



- Har sommaren varit bra?

Sommaren har varit mycket bra. Har suttit i studion och jobbat med nya produktionen men har även hunnit med att vara lite ledig mellan varven. Jag, tillsammans med mina föräldrar var på besök hos min bror med familj på en ö utanför Västervik, där badade vi, åt god mat, umgicks och bara hade det lugnt och skönt tillsammans.



- Hur kom det sig att du började med showbusiness?

Då mina föräldrar sjungit i olika körer i Sandviken samt att min bror spelat bas så blev musiken ett väldigt stort intresse för mig redan i tidig ålder. Jag satt redan som 4-åring och lyssnade på mina föräldrar då de hade en konsert i kyrkan och jag kunde sjunga körens samtliga stämmor. Tio år gammal började jag spela trummor vid Sandvikens Musikskola och när jag var tolv började jag sjunga allt mer på pappas nyinköpta stereo som dessutom hade en "karaokefunktion". I cirka fem år jobbade jag på Sandvik men 2003 tog jag ett beslut i att säga upp mig för att jag kände att jag ville göra något mer på riktigt med musiken. Jag flyttade ner till Stockholm och utbildade mig till sångare/showartist. Därefter fick jag showjobb i Spanien och Göteborg där jag blev kvar i fem år. År 2012 körde jag igång showen i Gävle. Att få möta alla förväntansfulla, glada och nyfikna människor under en showkväll, se dem klappa händerna, sjunga med, dansa och ha kul tillsammans med oss är för mig en underbar upplevelse. Att kunna öppna upp människors olika sinnen med hjälp av musik, dans, komik och sång är svaret till varför jag älskar att jobba inom Showbuizz.



- Hur går det med förberedelserna för den nya showen?
Förberedelserna går väldigt bra. De nya numren är i full gång med att produceras, stämsången övas det på flitigt, koreografin håller på att göras och alla de nya kläderna likaså.



- Vad kan vi förvänta oss för nyheter i den här showen?

I den nya showen "Hits For You II" kan ni förvänta er först och främst en helt ny medlem i showgruppen, hon heter Jenny Holmgren och är en fantastiskt bra sångerska och artist. Tillsammans med Maria Doverud så kan vi alla tre lova er att en magisk och otroligt minnesvärd showkväll.
Jag har valt att byta ut ca 70 % av showen till nya shownummer. Komik, rock, pop, soul, jazz, dans, sång, ja det kommer bli massor utav allt utan att avslöja för mycket. Denna show måste upplevas!

-

- Har du några övriga framtidsplaner eller målsättningar?

Att kunna jobba med detta på heltid, som jag gör nu, en väldigt lång tid framöver. Att kunna få fler Gästrike/Hälsingebor att uppleva denna fantastiska show. Planerna är att kunna göra detta ännu större och ännu bättre, jag siktar i alla lägen då det kommer till mitt jobb både väldigt högt och stort.



- Vad känner vi inte till om dig?

Vid 15 års ålder sålde jag jordgubbar och rökt sik till Lill-Babs på en rastplats ovanför Hagsta Krog. Jag vann min första golftävling 1990 i Högbo utanför Sandviken. Jag är en hejare på att snickra, imitera dialekter och tycker faktiskt det är roligt att tvätta, städa, diska och kolla på planritningar av lägenheter.



- Vilken är din absoluta favoritlåt?

Oj, svår fråga...det finns så otroligt mycket bra musik. Innan jag klev ur bilen idag så satt jag och sjöng med till Queen´s The show must go on, den är riktigt bra!



- Har du något favoritcitat?

Lev efter dina drömmar. Våga och vinn!



Fullständigt namn: Pär Henrik Sundström

Ålder: 35 år

Yrke: Sångare, showartist, producent, röstskådespelare & imitatör.

Familj: Flickvän, mamma, pappa och bror i Sandviken.

Bor: Vasastan i Stockholm.