StyrelseAkademien Gävleborg hade i år två stycken kandidater nominerade till Guldklubban där bästa ordförande i landet i noterade och onoterade bolag och ekonomiska föreningar utses.

Maria Rudolphi, styrelseordförande i COOP Mitt, och Per Lundman, styrelseordförande i PEPAB Produktionspartner AB i Söderhamn representerade i år Gävleborg och var som VIP-personer inbjudna till den glansfulla tillställningen på Grand Hotel i Stockholm.

Årets vinnare nationellt blev Jan Svensson, Fagerhultgruppen och Rune Andersson, Mellby Gård och du kan läsa mer i länken nedan.

http://www.guldklubban.se/pristagare/pristagare-2017/

- Som styrelseordförande i ett ägarlett företag så är rollen som bollplank väldigt central säger Per Lundman.
Jag önskar att fler ägarledda företag inser nyttan och vikten av att ta in extern kompetens i styrelsen för att på så sätt ännu mer kunna utveckla företaget både avseende tillväxt och lönsamhet. Att nomineras till Guldklubban och att få delta på Guldklubbegalan var mycket trevligt och det känns verkligen som ett erkännande av mitt arbete som styrelseordförande i PEPAB Produktionspartner AB.


För mer information om StyrelseAkademien kontakta:
Arnfinn Fredriksson
Verksamhetsledare StyrelseAkademien Gävleborg
Ackrediterad av StyrelseAkademien Sverige för Styrelse- och VD-utvärderingar
gavleborg@styrelseakademien.se
070-2379669

Läs mer om oss här:
http://styrelseakademien.se/gavleborg/styrelseakademien-gavleborg/

Ansök om medlemsskap här (1500:-/år)
http://kalender.styrelseakademien.se/EventManagement/EventRegistration.aspx?id=76EF05FB-E63F-E411-89C9-0050568D0553

StyrelseAkademien är idag Europas näst största och snabbast växande styrelseinstitut med över 6 500 medlemmar runt om i landet. Vi hjälper dig att göra skillnad i styrelserummet genom utbildning, certifiering i styrelsearbete, rekrytering, opinionsbildning och nätverkande.

Är du medlem har du också möjlighet att kandidera till de styrelseuppdrag som annonseras ut via StyrelseAkademien. Men först och främst erbjuds du en spännande mix av nätverksträffar och kunskapshöjande utbildningar, seminarier och frukostmöten som är ett utmärkt sätt att utbyta erfarenheter, knyta värdefulla kontakter och bredda den framtida rekryteringsbasen.