– Verkligen kul att ni gör comeback i affärsnätverket effect plus+, varför gör ni det? undrar verksamhetsansvarige Nalle Rydstrand.
– Vi kan väl kort och gott säga att vi ”hittat hem” igen ;-)
säger Henrik Wigren, Ägare och VD

The Story of Gefleborgs Flyttservice
2008
I januari 2008 grundades Gefleborgs Flyttservice AB av Henrik Wigren.
Henrik hade tidigare erfarenheter från flyttbranschen till och från sedan början på 90-talet. Han kom senast från en annan lokal flyttfirma i Gävle men hade mest erfarenheter ifrån Stockholm och arbete på flera av dom större flyttfirmorna. I slutet på 2007 slutade Henrik på den lokala flyttfirman för att senare göra slag i saken att starta Gefleborgs Flyttservice.

Några månader av grundligt arbete med logga, look och tänk satte fart.
Vi hämtade inspiration från flera håll men vi är stolta över att ha hittat inspirationen till våra färger från Washington Redskins i Amerikanska Fotbollsligan NFL.
Den 5 maj 2008 var vi igång med en snyggt uppstripad bil med ledorden "Service – Kvalitet – Trygghet". Mycket viktigt var just dessa ledord, OCH att dom skulle efterlevas.
Vi startade med två anställda och en bil, en lokal på ca 200 kvm på Elektrikergatan 1. Vi fick på bara några månader mer och mer att göra. Vi blev statlig underleverantör redan i Juli 2008! Sedan rullade det på skapligt. Första året omsatte vi 2,8 miljoner!

2009-2011
Under dessa år fortsatte vi att växa kraftigt. Vi gick från en omsättning på 2,8 miljoner första året till 7,6 miljoner. Det innebar en ökning i fordonsflottan och personalflottan. I mitten på 2011 var vi ca 10 helårsanställda.
Under samma period växte vi också mycket med magasineringar av olika slag, mest privata bohag. Vi hade under en period 4 olika adresser med magasinering vilket i längden blev ohållbart. Vi letade lokaler ett tag och till slut fann vi adressen på Lötängsgatan 14. Vi flyttade dit i februari 2011 och fick våra drömlokaler som vi också hade möjligheten att växa i under flera år framöver. Detta år blev vi också stolta medlemmar i SMF, Sveriges Möbeltransportörers Förbund, vilket gjorde oss till Gävleborgs ENDA Auktoriserade Flyttföretag.

2011-2013
Tillväxten har fortsatt i stort sett i samma takt som tidigare. Vi har hela tiden jobbat hårt med kunden i fokus och våra ledord "Service – Kvalitet – Trygghet".
Under dessa år gick vi från en omsättning på 7,6 miljoner till 12,3 miljoner. Fantastiskt kul!
Denna period utökade vi flottan med personal från 10 till 17 helårsanställda. Vi har idag över 3000 kvm varmlager som vi fortsätter att fylla med alla möjliga former av magasineringar både för privatpersoner och företag. Vi blev i december 2011 Gävleborgs FÖRSTA Kvalitetscertifierade Flyttföretag.

Det är väldigt viktigt för oss att skapa en relation med kunden, på så sätt får vi ett förtroende till varandra och det är mycket roligare att göra affärer när båda parter är nöjda. Vi försöker alltid att göra rätt för oss. Har vi gjort fel, då reparerar vi det så gott vi kan.
För Gefleborgs Flyttservice är Kunden A L L T I D det viktigaste.
Vi hoppas att just DU får vara med och fortsätta skriva vår fantastiska historia.

2014.. to be continued!