Som nygammal medlem är G4S Security Services AB åter tillbaka i effect Plus+.
– Jag ser vikten av samverka / profilera oss för knyta de lokala band som finns med näringslivet, företag, privat och annat,
att synas och verka samt kunna erbjuda bra säkerhetslösningar för det lokala behovet i regionen i form av personella bevakningar, tillsyn, tekniksäkerhet samt annat behov och former med säkerhet, säger Richard Linge Distriktschef i Region Mitt.

Man når oss lokalt via 010-222 2000 eller vår hemsida http://www.g4s.com
Ser framemot dess möjligheter som erbjuds i detta nätverk.
Välkomna att höra av er i alla säkerhetsfrågor.


Om affärsnätverket effect plus+
effect plus+ har sitt säte i Gävle och är ett affärsnätverk som är öppet för företag, organisationer och föreningar i och med kopplingar till Gävleregionen.
Syftet med effect plus+ är att förbättra näringslivsklimatet i regionen, främja affärer mellan medlemmarna samt att de skall utvecklas och få nya kunskaper inom affärmannaskap, kommunikation och relationsmarknadsföring.

Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang, erbjudanden och videos - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
http://www.effectmagasinet.se