Hela 32 stycken utställare, som är nytt rekord, visade upp sina varor och tjänster under helgen. Många utställare har varit med sedan starten, såsom till exempel Memira, men det fanns även en hel del nya utställare.
- Detta är första gången jag är med på Hälsomässan, säger Karina Andersson, som driver FilGood i Gävle. Jag är jätte nöjd och tycker detta är ett bra forum för marknadsföring och även för nätverkande med övriga utställare.

Lars Lindin som är en van mässutställare hade fått tips om Hälsomässan i Gävle. Lars driver företaget TLC Medical i Uppsala erbjöd besökarna gratis fotanalys och utprovning och försäljning av anatomiska hålfotsinlägg. Lars hade många besökare i sin monter och alla tog utan knussel av sig på fötterna och fick en proffsig analys.
- Så kul att besökarna är intresserade och verkligen vill prova, säger Lars med ett leende.

Produktutbudet var i år mycket varierat och besökarna fick chansen att prova hälsosamt kaffe, plocka ögonbryn, få taktilmassage, testa olika hälsodrycker och njuta en stund medan ”massagevännen” minskade spänningarna i rygg och nacke.
En spännande produkt som många ville veta mer om var HHP Sveriges Andullationsterapi. Andullationsmassagen med djupverkande infravärme ger en stimulans som utvidgar blodkärlen och ger bättre blodcirkulation i respektive vävnad. Effekten är en avslappnad och skön värmekänsla.
- Otroligt skönt, jag höll nästan på och somna, säger en nöjd besökare och döljer en gäspning.

Förutom alla produkter bjöds även besökarna på gratis föreläsningar. Bland annat berättade Joel Wästgårds, som är motionskonsult, PT och kostrådgivare för en fullsatt sal om Nycklarna till ett lättare liv. Föreläsningen handlar om hur du med små enkla medel kan göra stora förändringar och få ett lättare liv.

Mässan återkommer nästa år, arbetet pågår redan nu för att utveckla mässan och locka ännu fler utställare och besökare.