– Fujitsu har valt att gå med i effect plus+ för att skapa ett större nätverk i regionen samt utöka möjligheterna att visa varför vi är ett bra val när företag och organisationer behöver hjälp att förbättra sin IT och verksamhet, för att sänka kostnaderna och höja effektiviteten, säger Annika Timmerholm på Fujitsu Sweden AB.

Svenska Fujitsu har nästan 1 000 medarbetare och verksamhet över hela landet. Vi är en komplett leverantör av produkter, tjänster och lösningar inom IT och kommunikation. Vi hjälper företag och organisationer att anpassa sin IT och verksamhet till nya krav och behov, för att sänka kostnaderna och höja effektiviteten.
Vi har även en rikstäckande konsultverksamhet, med specialistkompetens inom bland annat utveckling, integration, projektledning, arkitektur, infrastruktur och test.
Vi är också en ledande outsourcingpartner som fått förtroendet från flera globala svenska företag att ansvara för hela eller delar av deras IT-miljö. Vi erbjuder rikstäckande fältservice för företag.
Fujitsu är ledande inom Lean IT i Sverige, bland annat ligger vi långt fram inom Service Desks. Fujitsu prioriterar miljöarbetet – ett exempel är datorer certifierade för den nordiska Svanen samt energieffektiva servrar. Vårt huvudkontor finns i Kista, utanför Stockholm.
Lokalt har vi kontor i Gävle, Sandviken och Uppsala.

Om effect plus+
Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang och erbjudanden - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
http://effectmagasinet.se