Vi hoppas på en välfylld arena en sista gång samt att vi lämnar Strömvallen med ett värdigt slut & fina minnen.

Gefle IF vill tillsammans med kvällens matchvärd O´learys göra detta till en fest. Vi bjuder in sponsorer och samarbetspartners till ett fullspäckat program som, om Ni vill, håller på ända in till småtimmarna.

Kvällens schema är följande:

Från kl 16.00 är O’learys öppet & bjuder på trubadur, mingel & lättare tilltugg i form av popcorn & snacks. Afterwork-priser på all dryck.

Kl 17.00 serveras maten som består av två val, Boston Celtic BBQ cheeseburgare alternativt Ceasarsallad med kyckling.
Magnus Lindmark & Hasse Berggren står för försnacket & gäst dyker upp för att berätta om sin tid på Strömvallen.

Kl 18.00-18.30 är det dags för promenad mot Strömvallen för att beskåda den sista allsvenska matchen på Gävles anrikaste arena.

Kl 19.00 Avspark

Kl 21.00 räknar vi med att matchen är slut. Då fortsätter festen på O’learys med trubadur. Där kommer vi bjuda på eftersnack med Magnus Lindmark & gäst.

Till denna historiska kväll har vi satt ihop ett paketpris som består av mat på O’learys, försnack & matchbiljett för endast 295 kr per person.
Dryck står ni själv för. Detta beställer ni genom mail till adam.naenfeldt@geflefotboll.com. Vi vill ha er anmälan absolut senast onsdag 29 april kl 10.00. Vid anmälan är det viktigt att ni uppger antal paket, vilken maträtt, företag, kontaktperson, mobilnummer och faktureringsadress. Biljetterna delas ut på O’learys. Vi har begränsat antal platser så först till kvarn gäller.

Varmt välkomna

Gefle IF Fotboll i samarbete med
O´Learys