– Jag vill vara med i Gävles mingel och vad som händer, säger Camilla Westman på Fastighetsmani. Det skall bli kul och bygga nya relationer samt vårda de som finns. Sedan kan det även bli en och annan business också, under tiden vi har det trevligt!
"Det ska vara kul att göra affärer” är ett av mina motton. Samt att jag gillar och lära mig nya saker och träffa människor!

Centrala kontor & lokaler för uthyrning
Nu finns det möjlighet att hyra rum i vårt nyrenoverade magasin på Alderholmen - stadsdelen som under de kommande åren kommer genomgå en stor exploatering då Gävles nya bostadsområde Gävle Strand byggs. Fastigheten har ett mycket strategiska läge i närheten till Gävles nya resecentrum med buss, taxi och tåg , enbart 100 m, vilket gör det lättillgängligt för besökare.
Lokalerna är välutrustade med god infrastruktur vilket ger även den lille företagaren möjlighet att på ett kostnadseffektivt sätt nyttja modern teknik i arbetet. Tillgängligheten till parkeringar inom området är god.

Om affärsnätverket effect plus+
effect plus+ har sitt säte i Gävle och är ett affärsnätverk som är öppet för företag, organisationer och föreningar i och med kopplingar till Gävleregionen.
Syftet med effect plus+ är att förbättra näringslivsklimatet i regionen, främja affärer mellan medlemmarna samt att de skall utvecklas och få nya kunskaper inom affärmannaskap, kommunikation och relationsmarknadsföring.

Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang, erbjudanden och videos - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
http://www.effectmagasinet.se