Europas konsumenter får irritation och skav av taggar i kläder

24/9 kl. 22:26

Märkningstaggar i kläderna kliar och irriterar huden. Det framkommer i en undersökning med 6 000 personer i Tyskland, England, Frankrike, Italien, Tjeckien och Sverige. Hela 62 % klipper bort tvättlapparna. Av de som klipper bort taggarna uppger 74 % att det är för att taggarna kliar och irriterar huden. Detta är inte längre ett problem med The Skin Agents nylanserade produktserie.

Besvär av märkningstaggar och produktmärkningar i kläderna drabbar såväl barn som vuxna. De upplevs som vassa och skapar klåda och irritation på huden. Detta till trots så visar en undersökning av IPSOS och GINETEX att 80 procent av konsumenterna aldrig eller sällan köper kläder utan skötselmärkning.

LÖSNING
Många av oss klipper bort taggarna. Detta trots att vi med det också slänger bort skötselråden. Ofta kan inte heller hela taggarna klippas bort utan det sitter kvar en liten bit som kan vara än vassare än själva klappen. Ibland klistras även skötselråden fast i byxlinningen som med friktion mot huden ger röd brännande hud.

Vilken är då lösningen?
The Skin Agent är en vegansk och ekologisk produkt som tagits fram av två kvinnliga svenska entreprenörer. Efter en lätt applicering på huden torkar produkten in i huden och lämnar en doft- och kladdfri yta som skyddar huden vid friktion från tvättlappar, sömmar och liknande.

Läs mer om The Skin Agents smarta lösning på https://theskinagent.com

Läs hela rapporten här: https://www.teko.se/wp-content/uploads/ipsos-cp-ginetex-09052017_veng.pdf

The Skin Agent

The Skin Agent

Medlem sedan 2017-04-28

The Skin Agent – Effektiv utmanare till alla husmorstips mot skav på huden! Irriterande skav mot huden drabbar både män och kvinnor och är något ... Läs mer

Ladda ned

0:- Fri för nedladdning.

Vad vill du läsa?

Publicera

Mer läsning

Senaste nytt

Hjälp

Stäng