På Bomässan ryms allt inom bygga och bo - från renovering till inredning. Stora grepp som köks- och badrumsrenoveringar samsas med mjukare värden, företag kan sälja på plats eller, för större investeringar, boka in uppföljande möten och konsultationer efter mässan. Poängen är att skapa en arena att mötas på för företag och besökare, människor emellan. Bomässan är ett familjeevenemang, leklandet är väl tilltaget och mat- och hantverksområdet bjuder på spännande och goda smaker från när och fjärran.
Under våren 2015 är det första gången Bomässan går av stapeln i Göranssons Arena i Sandviken. 27-29 mars blir det vårkänslor för hela slanten i en modern arena med fina utvecklingsmöjligheter.
- Vi hoppas att Gästrikeföretagen är med och sätter tonen från start med inspirerande montrar och roliga aktiviteter, säger Hanna Andersson, projektledare för Bomässan.
Den fantastiskt trivsamma Bomässan i tennishallen i Gävle får också en nystart genom att den i år är förlagd till hösten istället för tidig vår som tidigare. 16-18 oktober ges både nytillkommande och trogna och återkommande utställande företag chansen att visa upp sina företags produkter och tjänster även i höstskrud.
- Vi är övertygade om att detta blir ett lyft och en nytändning för både utställare och besökare, säger Hanna Andersson.
Så det är bara att ta chansen och aktivera kunder i närområdet i en mässaktivet för både våren och hösten - eller en av dem.
- Relationer skapas ju bäst ansikte mot ansikte och vi som arrangörer är jätteglada att kunna aktivera Gävleborgarna både vår och höst, avslutar Hanna Andersson.
Mer info: http://www.bomassa.se/