Effectfull Nätverksdag på Gävletravet

3/5 kl. 13:15

Torsdagen den 27 april så höll affärsnätverket sin årliga Nätverksdag, denna gång på Gävletravet, Gävle. Det blev en spännande och lärorik eftermiddag och kväll där medlemmarna fick lära sig massor om och kring Travsporten.

Travbanechef Kent Modin med personal hälsade välkomna med fika i den nybyggda paviljongen Oasen. De stod sedan för ett fantastiskt värdskap och bjöd på en heldag som innehöll bl.a. intervju med tränare, besök av travexperten och TV4-profilen Anders Malmrot, samt besök på stallbacken, körning i tandemvagn och ponnylopp innan dagen avslutades med en härlig grillbuffé tillbaka i Oasen.

Om effect plus+
Affärsnätverket effect plus+ anordnar varje år tre stora event i form av effect+dagen, Nätverksdagen samt effect+kryssningen, Där ingår Sveriges bästa föredragshållare samt kontakter som vill lära känna dig. Det i sin tur genererar massor av kul upplevelser och fler affärer. Dessutom anordnas ett 30-tal medlemsevent som föreläsningar, utbildningar, mässor och sportevent.

För mer information se:
http://www.effectmagasinet.se

effect plus+

effect plus+

Medlem sedan 2012-03-12

effect + satsar varje år på några få, större arrangemang, öppna för alla medlemmar. Det handlar om genomarbetade events där föredrag och workshop... Läs mer

Ladda ned

0:- Fri för nedladdning.

Vad vill du läsa?

Publicera

Mer läsning

Senaste nytt

Hjälp

Stäng