– Vilka otroliga möjligheter det ges genom att vara en del av detta affärsnätverk. Att få vara med i den lokala företagsandan och kunna bidra tycker jag känns som en stor förmån.
Eftersom man alltid söker efter möjligheter att kunna nå ut med sitt budskap och sin affärsidé så är det här rätt forum,
säger Patrick Berg, Platschef.

Dialect, När du vill arbeta bäst där du är.
Vi är ett IT- och telekommunikations företag som har små och mellanstora företag som vår huvudmålgrupp. Vi ser till att allt kan fungera ihop – oavsett tid, plats eller lösning.
• Dialect är vinnare av Custice Awards 2014 baserat på högst kundnöjdhet enligt en oberoende undersökning där 18 925 företag tillfrågats

Det kan vara svårt att ha tid, kunskap, vilja m.m. att få dagens alla smarta lösningar att fungera och framför allt fungera tillsammans på bästa sätt.
Har ditt företag en väl fungerande växellösning.
En backup på all information på era datorer, telefoner i händelse av det oönskade.
Vet ni att ni har det bästa abonnemanget för era mobiltelefoner på ditt företag.
Jobbar ni effektivt i molntjänster där ni kan få tillgång till alla era dokument överallt.

Om någon av dessa påståenden inte stämmer in, så hoppas jag ni kontaktar oss så ska vi se till att lösa era problem.
Vi är bland dom enda på marknaden som kan få helhetslösningar att fungera för mindre företag.

http://www.youtube.com/watch?v=c1MjGUzMlI4

Just nu och fram till den tills den 15:e november erbjuder vi en kostnadsfri abonnemangsanalys över ditt företags mobilabonnemang (ord pris 3 995:-). Vi hjälper dig att få veta vilket abonnemang som är bäst för just ditt företag. Våra kunder sparar i genomsnitt 20-30% på att se över sina avtal.
Det förutsätter att ni har mellan 5-50 mobilabonnemang. Ring Ulrika på 026-647784 för att få hjälp med det.

För alla effect+ medlemmar så erbjuder vi fram till årsskiftet 20% på alla mobiltillbehör när du besöker vår butik på Kryddstigen 20a.

Gå gärna in på vår Facebook sida och gilla oss för att ta del av aktuella erbjudanden och kampanjer.
https://www.facebook.com/dialect.gavle
Just nu har vi en utlottning av ett Jabra Headset Motion om du gillar och delar det inlägget.

Dialect Gävle har ett eget installationscenter för installation av all tänkbar fordonselektronik. Som exempel kan nämnas alkolås, ISA, backkamerasystem och komradio. Här finns även en serviceverkstad för reparation och programmering av komradiosystem samt Peltor produkter.
Vi tillhör ett av Sveriges ledande företag för projektering och driftsättning av större komradiosystem för industrier och sågverk.

Patrick Berg
Platschef

Om effect plus+
Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang och erbjudanden - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
http://effectmagasinet.se