Styrelseutbildning i Gävle

Dags för styrelseutbildning i Gävle

23/10, 2017 kl. 14:45

StyrelseAkademien bjuder återigen i samverkan med Mellansvenska Handelskammaren in till certifieringsutbildning i styrelsearbete i Gävle.

  • Arnfinn Fredriksson, verksamhetsledare för StyrelseAkademien Gävle
  • Andreas Garp, VD för Mellansvenska Handelskammaren

- Den 28 november och 5 december genomför vi vår tvådagars certifieringsutbildning Rätt Fokus i styrelsearbete, säger Arnfinn Fredriksson, verksamhetsledare för StyrelseAkademien Gävle. Där får du lära dig mer om roller och ansvar men inte minst hur en proffsig styrelse är och kan vara en viktig resurs och förutsättning för lönsam tillväxt.
Inte minst i ägarledda företag finns anledning att skapa struktur för att hålla isär ägar-, styrelse- och operativa frågor som annars lätt flyter ihop.

Den här utbildningen ger också dig som aktivt söker styrelseuppdrag en kunskap och en verktygslåda som gör dig mer attraktiv, att få lägga till certifikatet från godkänd tenta till din CV ger mervärde.

- Vi genomförde Rätt Fokus för ett par veckor sedan i Hudiksvall. Mycket positivt mottagande från deltagarna och mycket hög energinivå säger Arnfinn Fredriksson Verksamhetsledare StyrelseAkademien Gävleborg.

- Jag gick den här utbildningen tidigare i år, säger Andreas Garp, VD för Mellansvenska Handelskammaren, och för mig har den varit mycket värdefull, inte minst i min roll som VD rapporterande till min styrelse.

Du hittar länken till anmälan här:
http://kalender.styrelseakademien.se/EventManagement/EventListing.aspx


För mer information kontakta:
Arnfinn Fredriksson
Verksamhetsledare StyrelseAkademien Gävleborg
Ackrediterad av StyrelseAkademien Sverige för Styrelse- och VD-utvärderingar
gavleborg@styrelseakademien.se
070-2379669

Läs mer om oss här:
http://styrelseakademien.se/gavleborg/styrelseakademien-gavleborg/

Ansök om medlemsskap här (1500:-/år)
http://kalender.styrelseakademien.se/EventManagement/EventRegistration.aspx?id=76EF05FB-E63F-E411-89C9-0050568D0553

StyrelseAkademien är idag Europas näst största och snabbast växande styrelseinstitut med över 6 500 medlemmar runt om i landet. Vi hjälper dig att göra skillnad i styrelserummet genom utbildning, certifiering i styrelsearbete, rekrytering, opinionsbildning och nätverkande.

Är du medlem har du också möjlighet att kandidera till de styrelseuppdrag som annonseras ut via StyrelseAkademien. Men först och främst erbjuds du en spännande mix av nätverksträffar och kunskapshöjande utbildningar, seminarier och frukostmöten som är ett utmärkt sätt att utbyta erfarenheter, knyta värdefulla kontakter och bredda den framtida rekryteringsbasen.

StyrelseAkademien Gävleborg

StyrelseAkademien Gävleborg

Medlem sedan 2017-05-04

STYRELSEAKADEMIEN I SVERIGE

StyrelseAkademien bildades 1991 och är en oberoende, ideell förening som finns i hela landet. Vi är Europas näst s... Läs mer

Ladda ned

0:- Fri för nedladdning.

Vad vill du läsa?

Publicera

Mer läsning

Senaste nytt

Hjälp

Stäng