Gourmetrestaurangen Valbo Värdshus startade för ett par år sedan särskilda temakväller på fredagar efter löning och det har blivit en återkommande och uppskattad succé.
– Konceptet uppskattas verkligen av gourmander från hela regionen så vi fortsätter vi med våra populära och efterfrågade teman, hälsar ägaren Hasse Dorsén som med sin fru Susann även driver det intilliggande Hotell Ramudden.
– Vi satsar alltid på att bjuda på en en riktig smakupplevelse och det italienska köket är ju verkligen spännande, så jag törs lova att även den här kvällen blir en riktig höjdare för alla älskare av Medelhavsmat, berättar Hasse.

Tidigare temakvällar har varit mycket uppskattade och alla har blivit fullbokade. Det har varit spännande teman som Fransk buffé, BBQ-, Skaldjurskväll och Viltbuffé. Flera kulinariska överraskningar utlovas i framtiden.
– Nästa stora begivenhet här på värdshuset är att vi planerar för en riktigt god morsdagmeny söndagen den 28 maj. Dessutom ser vi förstås fram emot att öppna vår uteservering så fort vädret tillåter, säger Hasse.

Valbo Värdshus på Valbovägen 181 är beläget mellan Hotell Ramudden och Nybo handelsgård i Valbo. Det är en gourmetrestaurang av högsta klass där gästerna kan njuta av en exklusiv men prisvärd meny. Hemlagad lunch serveras måndag till fredag och restaurangen är öppen kvällstid onsdag till söndag. Dessutom erbjuder man en konferens- och festvåning för minnesstunder, fester och bröllop.
Officiellt har restaurangen öppet till kl. 22.30 kvällstid men mottot är enkelt;
– Så länge våra gäster äter, dricker och trivs är dörren öppen, hälsar Hasse.