Hur är läget efter sommaren?
– Det känns skönt att komma tillbaka på jobbet efter en skön svensk sommar även om vi hade kunnat önska oss lite mer sol och värme. Men nu laddar vi för en av årets höjdare, nämligen effect+kryssningen.

Vad är effect+kryssningen?
– 16-17 september arrangerar vi för femte året i rad en näringslivskryssning med Sveriges bästa föreläsare, massor av företagare, intressanta utställare och beslutsfattare från Gävleborgs län ombord. Det blir två dagar full av kunskap, kontakter och kul!

Varför skall man åka på effect+kryssning?
– Vill man lära sig mer om ”Framtidens vinnande affärer” som är årets tema och höra våra grymma föreläsaree Jonas Birgersson, Therese Albrechtson och Lars-Johan Åge, diskutera med effect+panelen och träffa utställare i Businessloungen samt massor av företagare från hela Gävleregionen så skall man följa med. Vem vill missa en sådan möjlighet?

Vilka följer med?
effect+kryssningen är ett öppet event där vem som helst kan köpa biljett, men som medlem i effect+ så ingår kryssningen utan extra kostnad i medlemskapet. Jag ser verkligen fram emot att träffa massor av både nya och tidigare bekanta ombord!

Tack Nalle & lycka till!


Mer information om affärsnätverket effect plus+
Nalle Rydstrand
Telefon 070-510 50 50
e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
http://effectmagasinet.se