Lottie Knutson med stor erfarenhet och mångårig bakgrund inom information och kommunikation. Hon är känd för sitt kloka agerande vid den fruktansvärda tsunamikatastrofen i Thailand och kommer att tala om kriskommunikation.
Sedan kommer Michael Södermalm att hålla föreläsningen ”Det sitter i huvudet”. Han berättar om att vända motgångar till framgångar och hans föreläsningar är omvittnat magiska och lämnar ingen oberörd då du blir medveten om vilka faktorer som styr och påverkar din framgång.
Lars-Johan Åge håller föreläser om förhandling i ”Vinnaren förlorar”, en modell som tagits fram i samarbete med FBI och den svenska polisens insatsstyrka. Åhörarna får inte bara lära sig hur man blir en bättre förhandlare utan också en bättre kommunikatör, ledare och medarbetare.

- Det är otroligt kul att kunna samla föredragshållare av den här kalibern till Gävle konserthus under effect+dagen, säger effect+dagens arrangör Nalle Rydstrand. I morgonsoffan kommer vi i att diskutera hur vi kan göra fler affärer i regionen och det följer vi upp med speed-workshops senare under dagen, så jag ser verkligen fram emot detta.

Mellan föreläsningarna är det Business lounge i Konserthusets foaje med ett 40-tal utställande företag från regionens näringsliv. Det är ett heldagsarrangemang där både fika, lunch och en avslutande middag ingår i medlemskapet. Evenemanget är dock öppet för allmänheten så det går att beställa heldagsbiljetter som inkluderar både mat och dryck eller endast besöksbiljetter för att lyssna på föredragshållarna, mingla och träffa de utställande företagen.

– Det här blir en heldag fylld med inspiration, kunskap, kontakter och kul, hälsar Nalle. En av årets absoluta höjdpunkter för oss och våra medlemmar och även ett utmärkt tillfälle att ”smaka på effect” för alla de som är intresserade av att bli medlemmar.

För mer information om effect+dagen:
http://www.effectmagasinet.se/pages/view/effect-dagen-2016-pa-gavle-konserthus

Är ni intresserade av medlemsskap eller biljetter kontakta
Nalle Rydstrand
effect plus+
Muréngatan 14
802 50 Gävle
Mobil 0705-10 50 50
nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
http://www.effectmagasinet.se


Erbjudande om medlemsskap inför effect+dagen:
http://www.effectmagasinet.se/articles/view/bli-medlem-i-effect-plus-infor-effect-dagen