Vi låter Brynäsandan och våra värdeord; hunger, gemenskap, stolthet och engagemang lotsa oss vidare mot framtiden.
Vi är redo att ladda om för en ny spännande säsong, är du?

NYA VALMÖJLIGHETER OCH MER FLEXIBILITET
Säsongen 2014/2015 får du med seriekort fler möjligheter och mer flexibilitet. När du som seriekortsinnehavare loggar in på ”Min biljettsida” kan du välja att skicka din plats vidare till en vän om du själv inte kan gå. Platsen kan du skicka antingen via sms eller via mail.

Ta din hockeyupplevelse till en ny nivå, njut av livehockey samtidigt som du äter och dricker något gott. Senast två dagar innan match kan du välja att byta din plats till en plats i Skybaren. Du byter din biljett när du är inloggad på ”Min biljettsida”. Där kan du också lätt uppdatera dina egna kunduppgifter

SKYBAR I GAVLERINKEN ARENA
En nyhet för säsongen 2014/2015 är vår Skybar i Gavlerinken Arena. Skybaren är en helt ny sektion i arenan och ligger på en av långsidorna på plan 3. Här får du som besökare en unik upplevelse av livehockey, samtidigt som du kan äta och dricka gott. Baren erbjuder ett brett utbud av mat samt alkohol- och alkoholfria drycker. Observera att det är 18-årsgräns för att komma in i Skybaren. Då Skybaren är en egen sektion i arenan krävs en hockeybiljett till just den sektionen för att få tillträde.

DAMLAGSMATCHERNA INGÅR
Brynäs IF:s Damlag är ett av topplagen i Riksserien. Laget har en imponerande slutspelssvit då de spelat slutspel varje år sedan säsongen 2004/2005. Inför säsongen 2013/2014 skedde ett generationsskifte och laget ställde upp med en ny yngre trupp, och även de visade att laget var att räkna med. Damerna tog sig ända fram till kvartsfinal. Det är nu ett revanschsuget gäng som kommer till spel säsongen 2014/2015. Från och med kommande säsong gäller ditt seriekort som inträde till Brynäs IF Damlags samtliga hemmamatcher. Ta chansen att vara med och heja fram laget till ytterligare ett slutspel!


Inför säsongen 2014/2015 byter vi biljettstrategi! Billigare och mer flexibla biljetter. Läs mer här:
http://www.brynas.se/biljetter/seriekort-2014-2015